Standard wil negenvoudig Rode Duivel terug naar Sclessin halen

Redactie
| 31 reacties
Standard wil negenvoudig Rode Duivel terug naar Sclessin halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard onderzoekt de mogelijkheid om Laurent Ciman tijdelijk terug te halen naar Sclessin. De Major League Soccer loopt op de laatste benen, terwijl ook de verdediger niet afkerig staat tegenover een terugkeer.

Laurent Ciman koos voor een Canadees avontuur bij Montréal Impact. Het avontuur over de Grote Plas is geen sportief verhaal, maar kwam vooral tot stand omdat het gehandicapte dochtertje van de verdediger er de beste zorgen kan krijgen. 

Ondertussen loopt de competitie aldaar op de laatste benen. Er staan nog maximum vijf wedstrijden op het programma en dan gaat de rem er tot maart op. En dat opent natuurlijk perspectieven. 

Ik denk alleszins na over een terugkeer

Laurent Ciman

Het Laatste Nieuws weet dat de Rouches Laurent Ciman voor die periode willen huren van Montréal Impact. Op die manier zou de negenvoudig Rode Duivel in de voetsporen treden van wereldsterren als David Beckham, Thierry Henry en Frank Lampard.

"Ik denk alleszins na over een terugkeer", klinkt het bij Ciman. "Maar ik laat in dat geval mijn familie achter, dus het moet de moeite waard zijn. In België zou ik overigens enkel voor Standard kunnen voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties