Vermaelen droomt van debuut in Champions League, Di Maria terug naar Bernabeu

Redactie
| 0 reacties
Vermaelen droomt van debuut in Champions League, Di Maria terug naar Bernabeu
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Champions League gaat het vanaf vanavond om de knikkers. We zijn halfweg en de eerste verschillen hebben zich al afgetekend. Ene Thomas Vermaelen droomt van een debuut morgen, vandaag zijn er ook al 8 topwedstrijden.

"Starten in de Champions League voor Barcelona? Dat zou heel erg mooi zijn", gaf Thomas Vermaelen aan op een persconferentie voor de wedstrijd tegen Bate Borisov.

En het feit dat hij op de persconferentie present mag tekenen lijkt er alvast op dat coach Enrique hem een kans gaat geven. In de Primera Divisoon kreeg Vermaelen die al, nu mogelijk ook op het kampioenenbal. "Ik voel alvast niets meer van de kuit, er zijn veel matchen en dus zullen we iedereen kunnen gebruiken."

Di Maria naar Bernabeu

Vandaag ook al acht wedstrijden in de Champions League. In groep A kan Real Madrid of PSG zich al plaatsen voor de volgende ronde. Voor Angel Di Maria wordt het sowieso een mooie terugkeer naar Madrid.

PSV probeert thuis tegen Wolfsburg opnieuw te stunten, zoals het al deed tegen Manchester United. Atlético Madrid en Benfica kunnen een grote stap naar de volgende ronde zetten en ook Juventus en Manchester City kunnen dat in moeilijke uitwedstrijden.

Wie pakt de punten vanavond? Van u krijgt u alvast 60 euro gratis bonus, waar u meteen 615 euro kan maken bij winst van Malmö in Oekraïne. En als PSV wint? 186 euro rijker!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties