Het mysterie Depoitre: "Beslissen vlak voor de match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
Het mysterie Depoitre: "Beslissen vlak voor de match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het grote vraagstuk voor de Champions League-wedstrijd tussen AA Gent en Valencia blijft simpel. To Depoitre, or not to Depoitre. Pas morgenavond zal er beslist worden of de targetman van Gent speelt of niet.

"Laurent Depoitre heeft binnen gewerkt met de kiné", aldus Vanhaezebrouck. Er staat dus een serieus vraagteken achter de naam van dé man in de spits bij Gent. Dat zal blijven staan tot vlak voor de match.

Een afleidingsmanoeuvre is het niet. "De sloebers zitten aan de andere kant van de microfoon", lachte de Gentse oefenmeester. Toch blijft de mogelijke afwezigheid van Depoitre pure ernst. "Natuurlijk verlies je kwaliteit in dat geval. Depoitre is Depoitre, hé."

Depoitre is Depoitre

"Die vergeet je niet zomaar." Met Raman en vooral Coulibaly heeft Hein wel nog opties die het zaterdag goed deden. "We hebben verschillende mogelijkheden om dat op te lossen. Vorig jaar heeft het ook niet veel tijd gekost om ons aan de afwezigheid van Laurent aan te passen."

Depoitre is niet de enige patiënt in de Gentse ziekenboeg. Gershon en Van Der Bruggen zijn sowieso out, net als Thomas Matton en Nicklas Pedersen. Milicevic en Dejaegere zitten in de kern, maar daar wordt het afwachten hoe ze reageren op de trainingsarbeid van vandaag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties