Dit is de stand van zaken in het (vervelende) dossier-Harbaoui

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Dit is de stand van zaken in het (vervelende) dossier-Harbaoui
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Sporting Lokeren zitten ze dezer dagen in spanning te wachten op een verlossend telefoontje over Hamdi Harbaoui. De meest recente aanwinst van de club is nog steeds niet speelgerechtigd, en de zaak blijft maar aanslepen…

Bij de Waaslanders waren ze zich ervan bewust dat het mogelijk allemaal wat kon aanslepen, op het moment dat ze Hamdi Harbaoui een contract lieten ondertekenen. Maar dat het allemaal zó lang zou duren… Neen, dat zag niemand aankomen.

STVV? Waterkans(je)

De 30-jarige goaltjesdief zag inmiddels al de wedstrijden tegen Westerlo, Gent én Genk aan zijn neus voorbij gaan. Er bestaat een kans dat Harbaoui op tijd speelgerechtigd is voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen STVV, maar bij Lokeren zelf valt te horen dat het om een waterkansje gaat.

Het lijkt er dan ook sterk op dat Georges Leekens ook in de derde wedstrijd van zijn derde periode bij Lokeren geen beroep kan doen op Harbaoui.

Anderlecht? Realistisch

De wedstrijd tegen Anderlecht halen (op 21 november, na de interlandbreak, nvdr.) lijkt veel realistischer. Op 20 november is er een uitspraak in het kort geding. De FIFA buigt zich mogelijk al eerder over de zaak, maar bij de instantie kunnen ze daar voorlopig nog niets concreet over zeggen.

En in tussentijd? Tja, het blijft in spanning afwachten voor Sporting Lokeren. En Hamdi Harbaoui? Die moet voorlopig nog even vanuit de tribune toekijken hoe zijn ‘nieuwe’ club het ervan afbrengt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties