Reactie Bij Genk konden ze het maar niet geloven: "We hadden ons voorgenomen om Vossen zeker niet te laten scoren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Bij Genk konden ze het maar niet geloven: "We hadden ons voorgenomen om Vossen zeker niet te laten scoren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk is al vier wedstrijden op zoek naar een overwinning, en dat doet vanzelfsprekend pijn bij de Limburgers. En dan strooide uitgerekend Jelle Vossen nog wat extra zout in de wonde door Club Brugge voorbij zijn ex-club te loodsen.

Voor hij tot scoren kwam, wrong Vossen nog een opgelegde kans de nek om. Nu ja, het was eerder Sandy Walsh die het doelpunt op miraculeuze wijze voorkwam. “Ik ken Jelle goed en ik wist dat hij in die zone zou opduiken. Ik moést me gewoon voor die bal gooien”, klonk het bij de jonge verdediger.

Maar even later was het dan toch raak. Vossen profiteerde van mistasten in de Genkse defensie. En dat deed pijn bij de bezoekers uit Limburg.

"Ja, het deed pijn dat Vossen scoorde"

“Ja, dat deed pijn”, gaf aanvoerder Christian Kabasele eerlijk toe na de nederlaag in Brugge. “We hadden ons vooraf nog voorgenomen om zeker Jelle niet te laten scoren. Dat was het minste wat we voor onze supporters konden doen.”

 “We kennen hem en weten wat zijn kwaliteiten zijn, hé”, sakkerde Kabasele. “Je ziet Jelle een hele wedstrijd amper of niet, maar plots kan hij toch een doelpunt maken. Erg zuur.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties