Sprokkels: Denen provoceren Zlatan en co met onthoofde Pippi Langkous, Lokeren speelt gelijk

Redactie
| 14 reacties
Sprokkels: Denen provoceren Zlatan en co met onthoofde Pippi Langkous, Lokeren speelt gelijk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Zaterdagavond nemen Denemarken en Zweden het in de barrages van de EK-kwalificatie tegen elkaar op. De Denen konden het niet laten om Zlatan en co te provoceren. Ze deden dat onder meer met een onthoofde Pippi Langkous. Voorts liet een TV-zender in een promofilmpje ook een plaat van ABBA in vlammen opgaan.

  • Sporting Lokeren heeft 1-1 gelijkgespeeld tijdens een oefenmatch tegen het Nederlandse NAC Breda. Voor Lokeren scoorde Ghadir, voor NAC ex-Beerschot-speler Joey Suk.

  • Jordan Atheba (21) mag Waasland-Beveren binnenkort proberen te overtuigen van zijn kwaliteiten. De rechtsachter was een van de passagiers bij het auto-ongeluk van Junior Malanda, maar is nu opnieuw vrij.

  • Voorts heeft Waasland-Beveren ook Joachim Osvold (21) van Lillestrom B op proef. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

  • Nog volgens Het Laatste Nieuws vertrekt Jesper Jorgensen (31) mogelijk binnenkort bij Zulte Waregem. De Deense middenvelder staat in de belangstelling van Esbjerg fB, waar hij zijn carrière begon.

  • Bij Essevee komt er mogelijk ook een wissel van de macht. CEO Willy Naessens is namelijk van plan om een deel van zijn aandelen te verkopen. Mogelijk aan Philippe Huyzentruyt, die op termijn zelfs voorzitter kan worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties