"Hetgeen AA Gent doet, is veruit het beste wat ik in vijftien jaar al van een Belgische club heb gezien"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 37 reacties
"Hetgeen AA Gent doet, is veruit het beste wat ik in vijftien jaar al van een Belgische club heb gezien"
Foto: © photonews

KAA Gent verloor vorig weekend zijn eerste wedstrijd van het seizoen en sloot de heenronde in de Jupiler Pro League zo toch niet ongeslagen af. Maar ondanks die nederlaag gaat het ongelofelijk goed met Gent, zo ziet ook ex-speler én rasechte Gentenaar Frédéric Dupré.

“Ik kijk eigenlijk vol bewondering naar de steile opmars van AA Gent. Ik had nooit gedacht dat Gent zo snel zo grote stappen zou zetten. Dat het vorig jaar kampioen werd, was uiteindelijk toch een enorme verrassing voor mij.”

“Daar komt nog eens bovenop dat de Buffalo’s het geweldig doen in de Champions League. Wat mij betreft, is dit veruit het beste voetbal dat we de voorbije vijftien jaar al gezien hebben van een Belgische ploeg op het Europese toneel.”

"Depoitre is echt beresterk. Amai!"

Frédéric Dupré

Als we Dupré vragen naar welke spelers er voor hem uitschieten bij de landskampioen, is hij duidelijk. “Depoitre is echt beresterk. Amai”, klinkt het vol bewondering bij de ex-speler van onder meer Zulte Waregem, Sporting Lokeren en Standard.

“Maar je hebt natuurlijk ook nog Kums, hé. Ik heb nog tegen hem gespeeld vroeger. Weet je, ik vond hem altijd wel al een topspeler. Ik verschiet er niet van dat hij het uiteindelijk zover heeft kunnen schoppen en dat hij op zo’n hoog niveau speelt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties