Ondanks de groeiende interesse van Chelsea: 'Manchester United is zeker van terugkeer Ronaldo'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Ondanks de groeiende interesse van Chelsea: 'Manchester United is zeker van terugkeer Ronaldo'
Foto: © photonews

Er is de voorbije weken en maanden alweer heel wat inkt gevloeid over de (mogelijke) toekomstplannen van Cristiano Ronaldo. De Portugese vedette werd al aan Paris Saint-Germain gelinkt, maar zou nu toch voor een terugkeer naar het oude nest opteren. Zelfs al is ook Chelsea geïnteresseerd...

Update: Ondanks de geruchten over een mogelijke transfer naar Chelsea, blijft Manchester United geloven in een terugkeer van zijn voormalige smaakmaker. Dat meldt The Sun op vrijdag. De Engelse recordkampioen zal alles in het werk stellen om CR7 komende zomer terug naar Old Trafford te halen.

Volgens Marca zou Ronaldo niet voor het grote geld van PSG kiezen, maar zou de Portugees wél voor zijn ex-club Manchester United opteren. Maar of dat na dit seizoen is, is lang nog niet duidelijk.

Ronaldo ligt natuurlijk nog tot 2018 onder contract bij Real Madrid. Maar toch zouden de gebroeders Glazer, de sterke mannen bij Manchester United, binnenkort een serieuze inspanning willen doen om hun droom – en die van de fans – te verwezenlijken: Cristiano Ronaldo terug naar Old Trafford halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties