Antwerp-doelman sakkert: “Ik speelde wellicht nu al mijn laatste match van het seizoen”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Antwerp-doelman sakkert: “Ik speelde wellicht nu al mijn laatste match van het seizoen”
Foto: © photonews

Tijdens de bekermatch tegen Westerlo stond hij nog tussen de palen, maar de kans is bestaande dat Kevin Debaty dit seizoen niet meer in actie komt bij Royal Antwerp FC. Eerste doelman Nicaise Kudimbana remt hem namelijk nogal wat af…

“Het seizoen is natuurlijk nog lang, hé… “, aldus Debaty. “Maar het is waar: als we op deze manier verder doen en de resultaten goed blijven, zal het moeilijk zijn om in de ploeg te geraken.”

“De kans is dan ook bestaande dat ik mijn laatste match van het seizoen al heb gespeeld. Het is moeilijk om te accepteren, maar dat is nu eenmaal het lot van een doelman. Een ploeg heeft er maar één nodig.”

"Chapeau voor Kudimbana, en dat meen ik!"

Toch koestert Debaty geen wrok tegenover zijn collega. “Ik moet Kudimbana echt feliciteren, want hij maakt een topseizoen door. Chapeau voor hem, en dat meen ik. Ondertussen blijf ik hard werken op training en probeer ik te tonen dat ik klaar ben.”

“De gezonde concurrentiestrijd tussen mij en Kudimbana blijft. We werken allebei ontzettend hard om elkaar beter te maken en de ploeg op die manier vooruit te helpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties