Reactie Neen, Vanhaezebrouck heeft het niet over de volgende ronde: "Dit wordt mijn grootste uitdaging sinds ik bij Gent ben"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 4 reacties
Neen, Vanhaezebrouck heeft het niet over de volgende ronde: "Dit wordt mijn grootste uitdaging sinds ik bij Gent ben"
Foto: © photonews

KAA Gent kwalificeerde zich woensdagavond voor de volgende ronde van de Champions League, maar trainer Hein Vanhaezebrouck kan en wil daar niet te lang bij stil blijven staan. De coach van de landskampioen is al volop bezig met de eerstvolgende wedstrijden.

En Vanhaezebrouck maakt zich blijkbaar een beetje zorgen, zo gaf hij toe op de persbabbel na de zege tegen Zenit Sint-Petersburg. “Het gevaar op decompressie is nu héél erg groot. Nu wel. En nu durf ik dat echt wel zeggen”, aldus de oefenmeester van de Buffalo’s.

“We hebben iets onvoorstelbaars gerealiseerd, maar moeten nu naar Sint-Truiden, dan komt er een bekermatch en dan volgen er nog competitiewedstrijden tegen KV Kortrijk en KV Mechelen.”

Helse job

“Het wordt dan ook een helse job om al die kopjes gefocust te krijgen en de spelers ook voor die matchen voor de volle 100% klaar te stomen. Dit wordt voor mij de grootste uitdaging sinds ik trainer ben van AA Gent.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties