Aanpak Wilmots is duidelijk: "Hoe verder we Zlatan van ons doel houden, hoe beter"

Kevin Jonckheere
Kevin Jonckheere vanuit l'Union belge de football
| 9 reacties
Aanpak Wilmots is duidelijk: "Hoe verder we Zlatan van ons doel houden, hoe beter"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Wilmots toonde zich tevreden met de loting voor onze Rode Duivels. "Een ideale groep voor onze supporters", zo vindt de bondscoach. Drie mooie affiches en ongetwijfeld heel wat sfeer op de tribunes.

Zeker in de wedstrijd tegen Ierland. "De Ieren zijn altijd in voor een feestje. Er zal een ongelooflijke sfeer zijn", zo weet onze bondscoach. 

Al heeft Wilmots vooral een boontje voor een andere tegenstander. "We hebben tegen hen gespeeld voor de Wereldbeker, dus we kennen hen een beetje. Het is een land waar ik veel van houd, ze hebben passie voor het voetbal", zo vertelt hij over Zweden

"Het is altijd feest in de tribunes en nooit zijn er problemen. Een echt patriottisch volk en dus ben ik blij dat we tegen hen mogen spelen."

Heeft Wilmots al een plan om Zlatan af te stoppen? "Het is erg vroeg om het over tactiek te hebben. Het mag echter duidelijk zijn: hoe verder Ibrahimovic van ons doel is, hoe beter."

De aanpak is dus duidelijk. "We zullen onze manier van spelen niet veranderen. We willen tegen alle ploegen dominant spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties