Reactie Gevaert in de wolken na winst in topper: "Dit was waanzin"

Dirk Pieters
| 5 reacties
Gevaert in de wolken na winst in topper: "Dit was waanzin"
Foto: © photonews

Antwerp heeft woensdagavond de topper tegen Eupen gewonnen. In een spektakelwedstrijd aan de Kehrweg won de ploeg van David Gevaert met 3-4. Een overwinning die duidelijk deugd deed bij de oefenmeester.

Na afloop van de wedstrijd wist Antwerp-coach David Gevaert geen blijf met zijn blijheid. De oefenmeester kon het nog altijd niet geloven dat de 3-4 eindstand op het bord stond. "Ik ben nog altijd niet bekomen van deze spektakelwedstrijd."

"Dit was geen normale wedstrijd meer", aldus een overgelukkige Gevaert na de wedstrijd. Wat een wedstrijd was het dan ook met 7 doelpunten ...

Nu kunnen we die zonden snel vergeten - David Gevaert

Toch zag de coach ook enkele minpunten. "We gaven onze voorsprong steeds meteen uit handen. Als je drie doelpunten maakt, maar ze altijd terug in de wedstrijd laat komen dan is het bibberen tot het einde. Gelukkige scoorden we nu toch één treffer meer én dan kan je zo'n zonden snel vergeten en vergeven."

Opnieuw een topper die Antwerp tot een goed einde wist te brengen. "In de topmatchen staan we er meestal wel, maar de weg is nog lang. Eupen was een hele sterke ploeg, maar nu gaan we eerst genieten van deze drie belangrijke punten." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties