Héél korte persconferentie: Van Gaal stormt woedend naar buiten (Met beelden!)

Héél korte persconferentie: Van Gaal stormt woedend naar buiten (Met beelden!)
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis van Gaal durft wel eens koppig te zijn. Zo ook na alle kritiek die hij de laatste tijd kreeg en de verhalen over zijn opvolgers. Op zijn wekelijkse persconferentie ging het snel van kwaad naar erger.

Van Gaal vond dat hij excuses verdiende. "Heeft niemand in deze ruimte het gevoel dat hij zich ten opzichte van mij moet excuseren? Dat vraag ik me echt af. Ik dacht dat jullie schreven dat ik al ontslagen was en dat mijn collega José Mourinho al op deze plek zou zitten?", aldus Van Gaal.

Ik zit hier omdat ik hier moet zitten van de Premier League - Louis van Gaal

"Wat denken jullie wat voor invloed al die verhalen op mijn vrouw en kinderen hebben? Of mijn kleinkinderen? Of mijn vrienden? Wat denken jullie nou eigenlijk?. De enige reden dat ik hier zit, is omdat ik hier moet zitten. Dat zijn de regels van de Premier League. Maar ik weet nu al dat jullie mijn woorden gaan verdraaien."

"Ik heb deze week geprobeerd het zelfvertrouwen van mijn spelers op te krikken. Ik heb alles gedaan dat in mijn macht lag. Ik heb met iedereen gesproken, ook met het bestuur en ook met mijn staf. Ik voel me door alles en iedereen bij deze club gesteund, maar de warmte van de media voel ik niet. Daar kunnen jullie vast een mooi verhaal van maken."

Ik heb geen zin om jullie vragen te beantwoorden

Louis van Gaal

"Jullie moeten je bij de feiten houden. Nu moet ik jullie vragen beantwoorden en daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Ik richt me nu op het duel met Stoke City. Ik wens jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar", waren zijn laatste woorden. En weg was hij...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties