Kawaya wordt pasmunt, maar voor wie?

Redactie
| 11 reacties
Kawaya wordt pasmunt, maar voor wie?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andy Kawaya is een van dé groeibriljanten binnen Anderlecht. Paars-wit wil hem de komende maanden graag ergens laten rijpen en meer speeltijd gunnen, verschillende ploegen azen op hem. Opmerkelijk: de teams die hem willen huren, hebben allemaal een speler in de rangen die Anderlecht wil.

Drie teams gaven de voorbije dagen aan dat ze er Andy Kawaya de komende maanden graag zouden willen bij hebben: KV Kortrijk, KV Oostende en KV Mechelen. 

Alle teams hebben een sterke onderhandelingspositie en goede banden met Anderlecht. Paars-wit wil nauwer samenwerken met Oostende in de toekomst, maar deed in het recente verleden ook al mooie zaken met Kortrijk (uitleenbeurt Heylen) en Mechelen (Obradovic). 

Drie gegadigden

En nu kan Andy Kawaya dus als pasmunt dienen voor paars-wit in een aantal heikele dossiers. Anderlecht wil graag een centrale verdediger en kwam daarbij uit bij Benoit Poulain (Kortrijk) of Milos Kosanovic (Mechelen). 

Bovendien aast paars-wit ook op een rechterflankspeler. Een terugkeer van ene Fernando Canesin ligt dan ook binnen de bestuurskamer op tafel, al wil KVO niet zomaar hun sterkhouder laten gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties