Dé lijst om in de gaten te houden in 2016: eerste Rode Duivel op zesde plaats, Anderlecht-pion om van te smullen

Redactie
| 2 reacties
Dé lijst om in de gaten te houden in 2016: eerste Rode Duivel op zesde plaats, Anderlecht-pion om van te smullen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zijn vertrokken in 2016! Meer zelfs: de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar is zelfs al afgewerkt. Maar welke spelers zullen de komende twaalf maanden van zich doen spreken?

Bleacher Report stelde zo'n top honderd samen van spelers om in 2016 in de gaten te houden. Daar is niets speciaals aan? Elk nieuwsmedium bezondigt zich dezer dagen aan lijstjes, maar deze keer willen we het toch meegeven. 

Waarom? Dit medium is - als één van de grootste in zijn soort - wereldwijd bezig met het verenigen van bloggers. Met andere woorden: onderstaande vier landgenoten kregen ongelooflijk goede kritieken van de fans van het voetbalspelletje!

6. Romelu Lukaku

"Deze jongen mislukte enkele seizoenen geleden bij Chelsea, maar is sterker dan ooit teruggekomen. Hij kan dit jaar vijfentwintig doelpunten maken. Het wordt overigens interessant om volgen waar hij na de zomer zal voetballen."

16. Michy Batshuayi

"Olympique Marseille heeft het dit seizoen lastig, maar dat ligt niet aan Michy Batshuayi. De Rode Duivel heeft al meer dan tien doelpunten gemaakt en maakt bij elke wedstrijd indruk."

29. Leander Dendoncker

"Leander Dendoncker is zich momenteel aan het bewijzen bij RSC Anderlecht en dus aan de top van de Belgische competitie. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer de verdedigende middenvelder grof wild zal worden voor de topclubs."

33. Charly Musonda Junior

"Deze briljant heeft in de jeugdreeksen nagenoeg alle teams kapotgespeeld, maar kreeg nog geen kansen op het hoogste niveau. De honger is groot om zich in 2016 te tonen."

Wil je weten waarom Neymar op nummer één staat? En wie de andere namen zijn? Dan kan je de volledige lijst via DEZE LINK raadplegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties