Voorzitter Real wil grote kuis houden: 'Tien spelers en coach buiten, Klopp ligt op vinkenslag'

Voorzitter Real wil grote kuis houden: 'Tien spelers en coach buiten, Klopp ligt op vinkenslag'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paleisrevolutie 2016 bij Real Madrid is in de maak. Het moge duidelijk zijn: diverse spelers kunnen, mogen, willen of moeten weg. Voorzitter Florentino Perez heeft het namelijk helemaal gehad met de gang van zaken. Een overzichtje van de geplande acties.

Trainer: buiten

Dat Rafa Benitez aan zijn laatste weken of maanden bij De Koninklijke bezig is, dat lijkt steeds meer een publiek geheim. De voorbije maanden was er vaak kritiek op zijn tactisch vernuft, dat punten zou kosten. 

Spelers: in de uitverkoop

En ook een hele resem spelers staan in de etalage, weet Sport Bible. En daarbij niet de minste. Benzema, Kroos, Ronaldo, Ramos, Navas, ... het lijstje is eindeloos. Met name voor Toni Kroos zou Jürgen Klopp zich al nadrukkelijk hebben komen melden.

Ontevreden spelers: weg

Er zijn al spelers die het ondertussen niet meer aan kunnen. Wat dachten we bijvoorbeeld van het feit dat ene Isco volgens Spaanse bronnen een transferverzoek zou hebben ingediend? Ook voor hem liggen de ploegen op vinkenslag, al moet hij 50 miljoen euro kosten.

Inkomend: grote investeringen

Het geheel moet voor een volledig nieuwe manier van werken zorgen, waarbij de touwtjes strak in handen zullen worden gehouden. Een nieuwe coach krijgt heel veel fondsen ter beschikking. Daarmee zouden wereldsterren moeten worden binnengehaald: Courtois, Ibrahimovic, ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties