El Toro heeft een boodschap voor de Beerschot-fans: "Ik wil niet zomaar een passant zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
El Toro heeft een boodschap voor de Beerschot-fans: "Ik wil niet zomaar een passant zijn"
Foto: © Photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Bjorn Ruytinx telt af naar maandag. Dan staat voor de aanvaller de eerste werkdag bij KFCO Beerschot-Wilrijk op het programma. "En ik heb er heel veel zin in", vertelt de nieuwkomer.

Bjorn Ruytinx verlaat KV Oostende en tekende gisteren een contract tot medio 2018 bij KFCO Beerschot-Wilrijk. "Ik sta te popelen om deel uit te maken van het project", vertelt de aanvaller op de webstek van de Mannekens

"De manier waarop KFCO Beerschot-Wilrijk aan de weg naar boven aan het timmeren is, spreekt me enorm aan. Bovendien is de unieke achterban een troef: veel én luidruchtige supporters.

Ik wil meeknokken in de weg van KFCO Beerschot-Wilrijk naar het hoogste niveau

Bjorn Ruytinx

Ook de aanwezigheid van Urbain Spaenhoven - zelf ook heel tevreden met de komst van El Toro - is een extra troef. "Die man heeft zijn strepen al verdiend. Mede om die reden heb ik mijn krabbel onder een meerjarige overeenkomst gezet."

"En ik wil niet zomaar een passant zijn", besluit Ruytinx. "Ik wil meeknokken in de weg van Beerschot-Wilrijk naar het hoogste niveau. Of ik meteen klaar ben voor de strijd? Ik heb een kleine inhaalbeweging te maken, maar daar begin ik maandag aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties