Fauré legt overstap naar Antwerp uit: "Fantastische fans naar eerste klasse brengen"

Fauré legt overstap naar Antwerp uit: "Fantastische fans naar eerste klasse brengen"
Foto: © photonews

Antwerp deed gisteren een geweldige inkomende transfer in de vorm van Cédric Fauré. Hij komt over van Union en wil met The Great Old de titelambities bijzetten. "Voor de fantastische supporters."

In gesprek met Voetbalkrant.com legt hij uit waarom hij naar Antwerp wilde: "Het is simpelweg de beste ploeg uit de reeks en de supporters zijn gewoon fantastisch en uitzonderlijk. En als fan van Liverpool hou ik van die Never Walk Alone en die vibe die er is op Den Bosuil."

De goalgetter ziet het dus zitten bij Antwerp: "Ik wil het beste van mezelf geven en de club naar eerste klasse brengen door een aantal goals te scoren. Maar ik zal ook moeten knokken voor mijn plaatsje in het team natuurlijk, de coach zal beslissen."

Ik kan echt niet zingen -

Cédric Fauré

Fauré trok gisteren meteen naar Spanje toen de deal rond was: "En ik kan niet wachten om er in te vliegen bij Antwerp. De stage is een ideaal moment om goed te trainen en me te integreren."

Rest de vraag: moet hij op stage ook een liedje zingen, zoals bij vele clubs de nieuwkomers moeten doen? "Ik hoop dat ik van die vuurdoop in ieder geval gespaard blijf. Ik kan namelijk echt niet zingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties