Kosanovic gaat geld opbrengen: "Dit wordt onze meest lucratieve transfer ooit"

Redactie
| 26 reacties
Kosanovic gaat geld opbrengen: "Dit wordt onze meest lucratieve transfer ooit"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milos Kosanovic gaat KV Mechelen verlaten, maar voor hoeveel geld, dat is nog niet geweten. Al zal Malinwa er zeker niet armer van worden, weet ook voorzitter Johan Timmermans.

"Ik heb een goeie babbel met Kosanovic gehad. Milos heeft aangegeven dat hij per direct wil vertrekken", aldus KVM-voorzitter Johan Timmermans in Het Laatste Nieuws. "Voor alle duidelijkheid: er is nog geen akkoord tussen beide partijen."

"Standard weet heel goed wat onze wensen zijn en daar doen wij niets van af. Maar er is toenadering. Wanneer we Kosanovic verkopen, zal het de meest lucratieve transfer zijn uit de geschiedenis van de club", meldde Timmermans ook nog.

Vervanger staat al klaar

En zijn vervanger zit al in de pijplijn. "Daar zijn we zeer kort bij, ja. We zijn onmiddellijk aan het werk gegaan toen we signalen kregen dat er aan de mouw van Milos getrokken werd. Er zal heel snel vervanging komen. Die overeenkomst zal ondertekend worden op het moment dat Kosanovic vertrekt. De bedoeling is dat die nieuwe jongen op Westerlo al zal spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties