Vader Hazard is bezorgd en spreekt over toekomst Eden

Redactie
| 5 reacties
Vader Hazard is bezorgd en spreekt over toekomst Eden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard werd deze week 25 jaar. Een kwarteeuw waarin hij timmerde aan de weg naar de top, die ondertussen aan zijn voeten ligt. Maar dat zijn wel stilaan vermoeide voeten. Een halve noodkreet van vader Thierry ...

Sinds hij in het seizoen 2007-2008 zijn neus aan het venster stak bij Lille is Hazard een speler geworden die je niet echt uit een team kan denken. De voorbije 7,5 seizoenen speelde hij meer dan 400 wedstrijden, gemiddeld zijn er dat 55 of meer op een seizoen.

"Eden speelt te veel wedstrijden", is vader Thierry dan ook bezorgd in Het Nieuwsblad. "Hij heeft nu twee blessures kort na elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat zijn liesblessure verband houdt met zijn heupblessure van daarvoor."

Transfergeruchten

Een beetje rusten zou geen slechte zaak zijn, meent papa Hazard: "Eden speelt een soort voetbal waar je 100% moet voor zijn. Ik hoop dat hij de tijd neemt om terug te komen. Hij wil klaar zijn voor het EK, maar natuurlijk ook nog prijzen pakken met Chelsea. De top-3 kan zeker nog."

En hoe zit het dan met al die transfergeruchten? "Eden zit bij Chelsea en denkt alleen aan Chelsea", is het korte en krachtige antwoord van Thierry.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties