"Waarom gooit Chelsea Musonda Jr. niet eens in de ploeg?"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
"Waarom gooit Chelsea Musonda Jr. niet eens in de ploeg?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charly Musonda Junior staat voor een dilemma. De piepjonge middenvelder van Chelsea wil héél graag meer aan spelen toekomen, maar tegelijkertijd zou Musonda nogal kieskeurig zijn als het aankomt op een uitleenbeurt...

“Ik ken de interne keuken van Chelsea natuurlijk niet en heb geen volledig zicht op de zaken, maar het draait niet goed bij The Blues… Dus waarom zou Guus Hiddink Charly Musonda niet eens in de ploeg droppen?”, vraagt Franky Van der Elst zich luidop af in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Maar is dat wel haalbaar? “Het is niet simpel om je als jonge gast in de ploeg te knokken bij een Europese topclub, en al zeker niet bij Chelsea. Maar het feit dat het niet goed draait, zou toch een reden kunnen zijn om hem er een keertje in te gooien.”

"Wat is Chelsea van plan met Musonda Junior?"

Franky Van der Elst

“Ik weet niet wat Chelsea van plan is met Musonda. Mogelijk denken ze dat het te vroeg is om hem nu al te brengen en denken ze dat een uitleenbeurt aan een andere club beter is voor zijn ontwikkeling.”

Naar België ziet Van der Elst Musonda niet gauw komen. “Hij zou wel passen bij Standard, maar als Chelsea hem deze maand alsnog uitleent, dan denk ik dat het aan een andere Engelse ploeg zal zijn. Op die manier kan Musonda het fysieke spel in Engeland gewoon worden”, besluit de gewezen Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties