Reactie William Dutoit over onzekere toekomst: "Hoofd, voeten en handen nog steeds bij STVV"

William Dutoit over onzekere toekomst: "Hoofd, voeten en handen nog steeds bij STVV"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

William Dutoit maakt zich niet druk meer als het gaat over zijn toekomst. Met de nadruk op 'niet meer'. Zijn manager heeft hem laten weten dat hij zich er zal mee bezighouden en dat Dutoit zich moet concentreren op zijn voetbal. Maar makkelijk is het allemaal niet.

En we kunnen Dutoit begrijpen. STVV verlengde eenzijdig zijn contract, maar van een verbetering was er geen sprake. Intussen is er wel interesse voor de sterkhouder van de Kanaries, maar kan hij zelf weinig doen. En dus probeert hij positief te blijven. Al kan je uit zijn gezichtsuitdrukking veel aflezen.

Dutoit uitte geen negatief woord over STVV, maar dat hoefde ook niet... Zijn situatie is alom bekend. "Mijn hoofd, voeten en vooral handen zijn nog steeds bij STVV", probeerde hij het met een kwinkslag. "Ik ben geconcentreerd op mijn voetbal. We zullen wel zien wat er nog te gebeuren staat."

Wil STVV nog groeien? Dat weet ik niet

Helemaal zal hij een transfer zeker niet uit zijn hoofd gezet hebben. "Kijk, ik doe wat ik het beste doe: voetballen. De rest is voor mijn manager. Bij STVV zijn er twee personen die beslissen..."

"Ik wil persoonlijk groeien. Of STVV ook die ambitie nog heeft? Kijk, het is ook niet makkelijk voor een ploeg die net promoveerde, dat begrijp ik ook. Willen ze in de toekomst naar boven kijken? Dat weet ik niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties