Coucke sneert naar Anderlecht: "Canesin? Wie heeft wie eigenlijk een plezier gedaan"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 29 reacties
Coucke sneert naar Anderlecht: "Canesin? Wie heeft wie eigenlijk een plezier gedaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende en RSC Anderlecht gingen samenwerken… tot paars-wit de stekker uit de onderhandelingen trok. Marc Coucke deelt toch nog een klein sneertje uit aan paars-wit.

”Ik geef eerlijk toe dat ik het samenwerkingsmodel had onderschat”, aldus Marc Coucke. "Het was de bedoeling om samen met RSC Anderlecht op zoek te gaan naar talenten en die jongens bij KV Oostende te laten spelen, inclusief transferrechten voor paars-wit.”

Ook Herman Van Holsbeeck zag dat plan helemaal zitten. ”Tenminste, tot zolang we op de elfde plaats stonden. Sorry, maar dan hoeft het voor ons ook niet meer. KV Oostende heeft ook ambities om op lange termijn een subtopper te worden.”

Ik geef eerlijk toe dat ik het samenwerkingsmodel met RSC Anderlecht had onderschat

Marc Coucke

En de voorzitter van de Kustboys heeft nog een sneertje in huis. ”De mensen van Anderlecht vinden dat ze ons een plezier hebben gedaan met Fernando Canesin Matos. Maar in mijn ogen hebben we een heel correcte transfersom betaald voor hem.”

”In het Astridpark was Fernando hoogstens bankzitter en hier is zijn marktwaarde de lucht ingeschoten. En dat terwijl Anderlecht momenteel nog altijd vijftig procent van zijn transferrechten bezit. Wie heeft wie dan een plezier gedaan?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties