Vanhaezebrouck dropt bommetje aan vooravond van Standard - KAA Gent

Redactie
| 155 reacties
Vanhaezebrouck dropt bommetje aan vooravond van Standard - KAA Gent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent gaat zondag op bezoek bij Standard voor een derde opeenvolgende topwedstrijd. Hein Vanhaezebrouck stelt zich echter ernstig vragen bij de transferpolitiek van de Luikenaren.

Junior Edmilson, Milos Kosanovic, een rits andere versterkingen en binnenkort zelfs Victor Valdés. Het lijkt wel alsof de bestuurskamer in Luik achter één of andere dubbele wand een zak met geld gevonden heeft. 

"Ik hoorde constant dat Standard geen geld meer heeft omdat Roland Duchâtelet weg is", vertelt Hein Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws. "Maar ik ken de prijs van de nieuwe spelers. We hebben zelf met hen onderhandeld."

Is Roland Duchâtelet wel echt weg bij Standard?

Hein Vanhaezebrouck

Met andere woorden: de coach van de Buffalo's gelooft niet in spoken. "De rechterhand van Duchâtelet (Bruno Venanzi, nvdr.) loopt wel nog steeds rond op Sclessin. Ik stel me dan ook de vraag: is Duchâtelet daar wel echt weg?"

"Het zou me enorm verrassen als Standard naast play-off 1 grijpt", besluit Vanhaezebrouck. "Er waait een nieuwe wind sinds de komst van Yannick Ferrera. KAA Gent zal dan ook top moeten presteren om er iets te rapen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties