Antwerp vol vertrouwen: "Licentiedossier? Dat wordt geen probleem"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 62 reacties
Antwerp vol vertrouwen: "Licentiedossier? Dat wordt geen probleem"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp deed afgelopen weekend prima zaken en prijkt met zes punten voorsprong op eerste achtervolger Tubize netjes aan de leiding in de Proximus League. Toch schreeuwt de oudste club van ons land nog niet van de daken dat het de titel zal pakken. "Dat zou grenzeloos arrogant zijn", klinkt het.

Sterke man Patrick Decuyper wil voorlopig niet op het voorplan treden en interviews geven, maar zijn rechterhand Yorik Torreele mag dat wél. “Patrick heeft alles hier omgegooid. We haalden zo’n 20 nieuwe spelers. Het was eerst de bedoeling om in de top acht mee te draaien, maar de resultaten laten ons het beste verhopen”, zegt Torreele in Het Laatste Nieuws.

“Het zou grenzeloos arrogant zijn om nu al te zeggen dat we de titel zullen pakken, maar gezien de hervorming die eraan komt in tweede klasse, is het misschien wel het moment om de stap naar eerste te zetten.”

"Licentiedossier wordt geen probleem"

Yorik Torreele

En ook op financieel gebied heeft The Great Old flinke stappen vooruitgezet. “Op 15 februari moeten we een licentiedossier klaar hebben en dat is geen probleem. Zowel financieel als logistiek zijn wij in orde.”

En daarnaast heeft Antwerp nog veel mogelijkheden. “We werken momenteel met een budget van 4 tot 5 miljoen euro, maar qua sponsoring hebben we nog veel groeimarge. Eigenlijk moeten wij het Standard van Vlaanderen kunnen worden”, besluit Torreele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties