Reactie "Leuk om tegen Valdés te scoren"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
"Leuk om tegen Valdés te scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekerdroom spatte dinsdag uiteen voor KRC Genk. Karelis zorgde voor hoop in de Cristal Arena, maar de gelijkmaker van Trebel maakte daar al snel een einde aan.

"Ik ben blij dat ik kon scoren. Dat is voor een spits altijd goed. Ik voel me goed bij Genk, het gaat fysiek ook steeds beter", vertelde de aanvaller.

Een goal maken tegen Victor Valdés blijft voor een aanvaller toch een beetje speciaal. "Het is leuk dat ik tegen hem kon scoren natuurlijk. Dat gaf een goed gevoel, maar als je verliest betekent dat niet veel. Het is wel goed dat er zulke spelers in de competitie spelen."

Net als zijn coach beseft Karelis dat Genk een goal had moeten scoren op Standard. De 2-0 uit de heenmatch maakte het heel moeilijk. "Als we daar hadden gescoord, dan hadden we de terugmatch ook met meer geloof aangevat."

Ook Ruslan Malinovskyi was ontgoocheld. Hij had in het begin van de tweede helft een goede mogelijkheid, maar mikte naast. "Toen Standard de 1-1 maakte, moesten wij nog 3 keer scoren. Dan weet je dat het heel moeilijk wordt."

"De supporters hebben ons heel goed gesteund, maar het is niet gelukt. Jammer, maar dat is nu eenmaal voetbal. Nu moeten we goed recupereren en zorgen dat we winnen tegen Moeskroen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties