Trekt het stof wat op voor Hasi? "Ik probeer er het beste van te maken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 8 reacties
Trekt het stof wat op voor Hasi? "Ik probeer er het beste van te maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het waren geen makkelijke weken voor Besnik Hasi. De coach van Anderlecht werd door zijn eigen publiek constant buitengeschreeuwd, een situatie die hem persoonlijk wel raakte. Met de steun van zijn bestuur en de omzendbrief van de fans gisteren hoopt hij dat zijn ploeg ook beter begint te spelen.

"Hasi buiten", we hoorden het de voorbije maanden meer dan aanmoedigingen naar de ploeg toe. Gisteren beslisten de Nederlandse supportersclubs om zich als één man weer achter hun paars-witte kleuren te scharen. Benieuwd of dat ook zal standhouden, maar het is alvast een signaal dat het nog mogelijk is de negatieve teneur om te draaien.

De supporters zullen achter ons staan als het spel goed wordt

"Als een heel stadion je exit scandeert, is dat niet makkelijk, maar ik probeer mijn werk te doen", reageerde Hasi toch zichtbaar wat aangeslagen. "De supporters zullen achter ons staan als het spel goed wordt. En daar moeten we naartoe werken. Het is aan ons!"

"Hopelijk kunnen we met de versterkingen het evenwicht, dat er sinds het begin van het seizoen niet was, herstellen. En wordt het voetbal stilaan beter", vervolledigde Hasi.

Dat ook Roger Vanden Stock bevestigde dat hij en de bestuurstop het seizoen willen uitdoen met Hasi deed hem wel deugd, maar Hasi draait ook al lang genoeg mee om te weten dat zo'n steunbetuiging in het voetbal niet veel betekent. "Ik probeer er het beste van te maken. Maar het zijn wij die voor de kentering moeten zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties