Wolfsburg-coach heeft respect voor Gent: "België is allang geen klein voetballand meer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 11 reacties
Wolfsburg-coach heeft respect voor Gent: "België is allang geen klein voetballand meer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck gaf aan dat het duel van woensdagavond misschien wel de moeilijkste match van Gent kan worden. Wolfsburg is favoriet voor de kwalificatie, maar ook Wolfsburg-coach Dieter Hecking verwacht een spannende strijd.

"We hebben respect voor Gent", aldus de oefenmeester. "Zo klein is Belgi뀴 niet meer, hé. Ze staan eerste op de wereldranglijst. Het respect is er in Duitsland. Belgische spelers zijn gerenommeerd in de hele wereld en we zullen twee heel goeie matchen nodig hebben."

We zullen Harry Potter niet nodig hebben voor de magie

Ook zijn inlichtingen zitten snor. "Ik ben heel goed geïnformeerd over de Belgische competitie. Gent is een goed team. Hun apart spelsysteem? Dat vormt op zich geen probleem. Mijn spelers hebben ervaring genoeg om daar snel op in te spelen."

Het doel is duidelijk. "We willen alle opties openlaten voor de terugmatch. Er staan twee goeie teams tegenover elkaar." Hecking is alvast gemotiveerd. Voor hem blijven de Champions League-matchen bijzonder.

"Bij normale wedstrijden zie ik maar acht of negen journalisten en kijk eens wat een volk hier zit. Of het een magische voetbalavond wordt? Het wordt een leuke avond, maar we hebben Harry Potter niet nodig voor de magie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties