Hiddink wijst met de vinger naar Hazard: "Eerst bewijzen dat hij een topspeler is bij Chelsea"

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 4 reacties
Hiddink wijst met de vinger naar Hazard: "Eerst bewijzen dat hij een topspeler is bij Chelsea"
Foto: © Photonews

Gisteren gaf Eden Hazard toe dat het moeilijk zou zijn om 'nee' te zeggen tegen PSG. Chelsea interim-trainer Guus Hiddink was niet opgezet met die uitspraak en zegt dat Hazard zich moet focussen op zijn huidige club, dat vanavond op bezoek gaat bij PSG in de achtste finales van de Champions League.

Hazard kent geen goed seizoen bij Chelsea. De Rode Duivel kon nog maar één keer scoren, en dat was een penalty. Hij verlengde vorig jaar nog zijn contract met vijf jaar bij de Londenaren. "Eden heeft hier nog een contract lopen en moet eerst tonen dat hij een absolute topspeler is voor Chelsea", aldus de Nederlander aan de Britse pers.

Al geeft Hiddink ook toe dat Paris Saint-Germain bij de grootste clubs van de wereld kan horen. "PSG is een grote club en is in de running om de Champions League te winnen. Ze zetten grote stappen vooruit en zijn goed op weg om de grootste club ter wereld te worden."

Grote spelers moeten in de grootste competitie spelen - Guus Hiddink

Maar toch kan de coach niet begrijpen dat Hazard, doorgebroken destijds bij Lille, terug naar Franrkijk zou willen keren. "Ik denk dat echt grote spelers in de grootste competitie moeten spelen en dat zijn de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division en de Duitse Bundesliga.", sluit Hiddink, die de Ligue 1 dus niet te hoog inschat, af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties