Jupiler maakt de Rode Duivels stoer, erg stoer! #ALLINRED

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Jupiler maakt de Rode Duivels stoer, erg stoer! #ALLINRED

Volg België nu via WhatsApp!

Jupiler heeft deze voormiddag de aftrap gegeven van zijn campagne voor het EK 2016 in Frankrijk. Vanavond krijgen jullie al een voorproefje met een roodgekleurd Atomium, maar het is pas het begin. Er komt een ware Duivelse machine immers jullie kant opgerold.

Vanaf maart zal er niemand nog kunnen naastkijken: langs de weg, op tv en in de kranten zal Jupiler zijn campagne kenbaar maken onder de hashtag: #ALLINRED. De bedoeling is om zoveel mogelijk rood op straat te krijgen. En daar komt daarna nog de slogan 'How red can you get?' bij.

De bedoeling daarbij is om zoveel mogelijk zaken in België een rood tintje te geven. De horecazaken zullen alvast op de medewerking van Jupiler kunnen rekenen met gepersonaliseerde tifo's, rode spelerstunnels, vlaggen en allerhande decoratie. "Wij geven maar de vonk", aldus Sven Meeuwissen, senior brand manager bij Jupiler.

"De bedoeling is dat de horecamensen zelf ook zaken aanbrengen met een gepersonaliseerde content. Maar dat laten we aan hun creativiteit over." Ook de particulier krijgt daarnaast vanalles aangereikt: tifo's voor het huis te versieren, vlaggen en zelfs capes. En natuurlijk gaat er ook veel te verzamelen zijn: blikjes, glazen, verpakkingen,...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties