Motivatie is niet nodig, maar dit hoge bedrag kunnen de Gent-spelers opstrijken

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 3 reacties
Motivatie is niet nodig, maar dit hoge bedrag kunnen de Gent-spelers opstrijken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent neemt het vanavond op tegen VfL Wolfsburg in de achtste finale van de Champions League. De spelers moeten niet gemotiveerd worden om geschiedenis te schrijven, maar elk duwtje in de rug helpt. Ook als dat duwtje zes miljoen euro waard is!

Nooit eerder slaagde een Belgische ploeg erin om de kwartfinales van het Kampioenenbal te bereiken. Met andere woorden: KAA Gent krijgt echt wel de kans om een bladzijde te schrijven in 's lands geschiedenisboek.

Brecht Dejaegere, Sven Kums en de andere Buffalo's moet je niet motiveren. De Belgische landskampioen heeft ongelooflijk veel honger om de wereld nog een beetje extra te verbazen.

Zes miljoen euro

Maar ook de bankrekeningen van de spelers kunnen de komende weken extra aangevuld worden. De kwalificatiepremie voor de kwartfinale van de Champions League bedraagt zes miljoen euro.

En in de Arteveldestad wordt zo'n bedrag grotendeels verdeeld... in de kleedkamer! De spelers kunnen dus een aardig sommetje opstrijken als ook VfL Wolfsburg over twee wedstrijden in het zand heeft gebeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties