Het programma van KVO richting play-off 1 oogt zwaar, maar: "We zijn niét aan het aftellen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties
Het programma van KVO richting play-off 1 oogt zwaar, maar: "We zijn niét aan het aftellen"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Nog zes punten en nog vier wedstrijden… KV Oostende moet dringend in actie schieten om het felbegeerde ticket voor play-off 1 binnen te halen. In het Albertpark tellen ze alleszins af naar de nacompetitie. Al willen ze dat niet met zoveel woorden gezegd hebben…

KAA Gent, OH Leuven, Sporting Charleroi en KRC Genk. Om maar te zeggen: het programma richting play-off 1 ziet er voor de Kustboys allesbehalve gemakkelijk uit. ”Het zal nog een spannende strijd worden”, beseft ook Wouter Biebauw.

”Al is het niet zo dat we aan het aftellen zijn”, gaat de doelman verder. ”We moeten ook niet aan onze kwaliteiten twijfelen. KV Oostende heeft de voorbije maanden genoeg bewezen dat we geen mal figuur zullen slaan in play-off 1.”

KV Oostende heeft de voorbije maanden genoeg bewezen dat we geen mal figuur zullen slaan in PO1

Wouter Biebauw

Al is het verschil met de eerste maanden van het seizoen wel duidelijk. ”Maar die kwaliteit brengen we nog steeds”, vertelt Joseph Akpala. ”We moeten gewoon in onszelf geloven en dan zullen de punten snel volgen. Daar ben ik zeker van.”

En Yves Vanderhaeghe?

”Tot in play-off 1”, waren de woorden van Michel Preud’homme afgelopen zondag bij het verlaten van de perszaal van het Albertpark. Het antwoord van Yves Vanderhaeghe? ”Ja, ik hoop het!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties