Ploegmaats halen superlatieven boven voor Bailey: "Hij kan een absolute topper worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Ploegmaats halen superlatieven boven voor Bailey: "Hij kan een absolute topper worden"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk heeft met Leon Bailey goud in handen. De 18-jarige Jamaicaan groeit week na week en heeft volgens zijn ploegmaats alles in huis om een absolute topper te worden. Loopt er met hem een nieuwe De Bruyne rond in de Cristal Arena?

Als je met hem praat, merk je het onmiddellijk. Hij neemt geen blad voor de mond, hij is heel vastberaden en weet maar al te goed wat hij wil bereiken. Bailey is heel zelfzeker, maar ook zelfbewust. Hij straalt vertrouwen uit, maar houdt tegelijk beide voeten stevig op de grond.

"Leon is heel belangrijk voor ons team", vertelt Karelis aan Voetbalkrant.com. "Hij is een heel goede speler, enorm snel en hij voert ook zijn verdedigende taken uit. Hij is één van de beste jongeren waar ik al mee speelde. Hij zal nog bijleren en kan een absolute topspeler worden."

Nog nooit met een 18-jarige samengespeeld die zoveel talent heeft

Neeskens Kebano

"Bailey is een speler die beslissend kan zijn. Ik heb nog nooit samengespeeld met een speler van zijn leeftijd die zoveel talent heeft", klinkt het bij Neeskens Kebano.

En ook Thomas Buffel is vol lof. "Leon heeft tegen Waasland-Beveren een heel goede match gespeeld. Hij heeft meer oog voor wat er rondom hem gebeurt. Hij scoorde een hele mooie goal. Hij is een speler die het verschil kan maken met een individuele actie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties