Reactie Boussoufa: "Zand in de machine? Het was maar een pandoering, hoor"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 17 reacties
Boussoufa: "Zand in de machine? Het was maar een pandoering, hoor"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa mocht gisteren voor het eerst starten sinds zijn terugkeer naar KAA Gent. De middenvelder zal het tripje naar het Albertpark niet snel vergeten. De landskampioen verloor immers met 5-2.

Nochtans kwam KAA Gent op voorsprong op het veld van de Kustboys. "Maar daarna ging het veel te gemakkelijk voor hen. KV Oostende kreeg vier kansen en er werd drie keer gescoord."

Mbark Boussoufa wil echter niet gezegd hebben dat de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg er iets mee te maken had. "Ik veronderstel dat de Champions League nog een beetje in de benen zat. Maar dat mag nooit een excuus zijn."

Champions League mag nooit een excuus zijn

Mbark Boussoufa

"We hadden hier gewoon een volledige offday. Al moet ik toegeven dat Oostende ook het één en ander getoond heeft. Die ploeg heeft het niveau om mee te draaien in play-off 1."

Ondertussen zit Hein Vanhaezebrouck met de handen in het haar. De Gentse machine stokt? "Er zat helemaal geen zand in de motor. We hebben een pandoering gekregen. Dat gebeurt. Conclusies kan je niet trekken na een mindere wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties