Nauwe samenwerking met Juventus: 'Belgische eersteklasser mag eerst kiezen uit 39 talenten'

Nauwe samenwerking met Juventus: 'Belgische eersteklasser mag eerst kiezen uit 39 talenten'
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft nog drie speeldagen om zich van play-off 1 te vergewissen. Ondertussen is het wel al volop bezig met volgend seizoen voor te bereiden, want dan is de top-6 nog meer dan dit seizoen opnieuw een must. Mogelijk komen er nog meer huurlingen van Juventus naar de Gaverbeek.

Om te beginnen: met Mame Thiam zit er momenteel al een veelscorende en veelbelovende winger bij Zulte Waregem die eigenlijk van Juventus is. Op zijn hoofd staat een dure aankoopoptie van om en bij de twee miljoen euro, al wil Essevee hem eventueel gewoon langer proberen te huren.

Maar: ondertussen wil Essevee de banden met Juventus aanscherpen en ook in de toekomst nog talenten laten rijpen aan de Gaverbeek. Net zoals Chelsea tevreden was over de ontwikkeling van Thorgan Hazard bij Zulte Waregem is nu ook Juventus dat over die van Thiam.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Essevee deze week zelfs een lijst binnengekregen met daarop 39 talentjes die volgend seizoen door de Oude Dame zullen worden uitgeleend. De Belgische eersteklasser heeft daarbij de eerste keuze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties