Trainer O'Loughlin: "Voor beide ploegen staat er veel op het spel"

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 0 reacties
Trainer O'Loughlin: "Voor beide ploegen staat er veel op het spel"
Foto: © photonews

In de aanloop naar de belangrijke match tegen Essevee sprak coach Chris O'Loughlin de pers toe en zette hij zijn ploeg op scherp: "De spelers zullen zich 100% geven."

Vorig weekend speelde STVV op Kortrijk en verloren ze 3-0. Die nederlaag bleef niet lang rondspoken in de hoofden, volgens de Noord-Ier. "We hebben de wedstrijd tegen Kortrijk geanalyseerd. Maar we hebben ons vooral gefocust op de match van zaterdag tegen Zulte-Waregem."

"Er was veel frustratie, maar we hebben hard getraind", voegt de coach toe. "We analyseerden ook met sommige spelers individueel de matchen. Zaterdag zullen de spelers zich van de eerste tot de laatste minuut 100% geven. Hopelijk doen de supporters dat ook."

Er was veel frustratie, maar we hebben hard getraind -

Chris O'Loughlin

De match tegen Zulte Waregem is belangrijk voor beide ploegen, vertelt de trainer. “Het is een match waar veel op het spel staat, zowel voor Zulte-Waregem als voor ons. Zulte-Waregem moet winnen om in de running te blijven voor Play-Off 1. We geven geen cadeaus weg op Stayen. Het zal een harde match worden, die met 100% toewijding gespeeld zal worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties