Onze mening: zij moeten vandaag voorkomen voor Reviewcommissie

Onze mening: zij moeten vandaag voorkomen voor Reviewcommissie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 28. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen alvast voetballers dingen uitsteken waar wel eens een serieus vergrootglas op mag liggen.

Steven Defour

We beginnen in het Astridpark, bij Steven Defour. Die ging een paar keer erg stevig door op diverse benen van tegenstanders. Bij Dossevi flirtte hij met zijn tweede gele kaart, bij een fout op Trebel had het meteen rood kunnen zijn.

Victor Valdes en Kara Mbodj

Plots was het in het Astridpark catch voor gevorderden: Kara en Valdes gingen met elkaar erg stevig in de clinch. Duwen, trekken, een wurggreep, een poging tot grote beenveeg, ... Judo is er niets tegen. De Spaanse goalie claimde een elleboog van de verdediger, de Reviewcommissie kan de beelden tot in detail bekijken.

Henrik Dalsgaard en Benito Raman

Nog een fase waar de Reviewcommissie zeker eens zal naar kijken: Benito Raman en Henrik Dalsgaard die samen naar de grond gaan en vervolgens elk hun schoen in het hoofd van de tegenstander wisten te planten. Duidelijk allebei onbewust, maar het mag ook wel eens bekeken worden wat er precies gebeurde.

Samuel Gigot

Achter de Kazerne was er een vreemde fase waarbij Samuel Gigot zo enthousiast ging gaan uitvoetballen dat hij plots met zijn hand vol in het gezicht van Mats Rits sloeg. Ook hier geven we de speler het voordeel van de twijfel, maar beelden kunnen uitsluitsel brengen.

Ruslan Malinovskyi

Extra pijnlijk dat het een tegendoelpunt werd voor Club Brugge, maar de manier waarop Ruslan Malinovskyi over de bal op de voet van Stefano Denswil ging staan? Erg pijnlijk en dus een extra blikje waard.

Zag u nog andere fases die wij over het hoofd zien? Laat het ons dan zeker weten in de reacties!

Wie zou u oproepen? (U kan meerdere namen aanduiden)

73%
49%
52%
6%
4%
9%
47%
2%
1%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties