Blessure-update: Club Brugge telt vier (!) sterkhouders in de lappenmand

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
Blessure-update: Club Brugge telt vier (!) sterkhouders in de lappenmand
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor gisteren op het veld van KRC Genk. Michel Preud'homme kon wel geen beroep doen op Ruud Vormer, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby. Toch niet van de misten. Ook Thomas Meunier viel overigens uit.

Met andere woorden: de blauw-zwarte lappenmand zit overvol. En de afwezigheid van de sterkhouders laat zich duidelijk voelen. Al zal Club Brugge in play-off 1 wel op volle sterkte kunnen aantreden.

Ruud Vormer en Lior Refaelov: buikspieren

Ruud Vormer en Lior Refaelov hebben last aan de buikspieren. De Israëliër zou meereizen naar Limburg, maar ondervond zondagochtend te veel hinder van de zaterdagtraining.

De Nederlander kampt met eenzelfde kwaaltje, maar blijft sowieso tot de finale van de Beker van België aan de kant. "We willen vermijden dat hij met pubalgie kampt."

Thomas Meunier

De Luxemburger werd na een dik uur voetballen naar de kant gehaald. Thomas Meunier voelde een pijntje in de lies. "Ik ken de ernst nog niet, maar ik besloot om geen risico te nemen. Liever zelf een wissel vragen en niet op een brancard van het veld gedragen worden."

Abdoulay Diaby

Jelle Vossen had het gisteren moeilijk in de Cristal Arena, maar de Eigenbilzenaar zal zich de komende weken met herpakken. Abdoulay Diaby is minstens nog drie weken buiten strijd met een scheurtje in de dij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties