Jaja Coelho maakte zich op deze manier niet bepaald populair bij de fans van Sporting Lokeren

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Jaja Coelho maakte zich op deze manier niet bepaald populair bij de fans van Sporting Lokeren
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren verzekerde zich zaterdagavond van het behoud en dat stemde de trainer, spelers en fans natuurlijk tevreden. Maar toch bleek – dan vooral tijdens de wedstrijd – niet iedereen gelukkig.

Zo leverde Jaja Coelho bijvoorbeeld een belabberde prestatie af. De Braziliaan maakte vaak de verkeerde beslissingen, toonde zich slap in de duels en noem maar op. Tot groot ongenoegen van de supporters, die Coelho bij zijn vervanging zelfs uitfloten.

De aanvaller reageerde daarop met een soort van wegwerpgebaar, iets wat de fans hem natuurlijk niet in dank afnamen. Het is duidelijk: Coelho zal tijdens de komende weken serieus mogen bewijzen dat hij het waard is om het shirt van Lokeren te dragen.

"Kwam het door de druk?"

“Hij speelde niet goed en zijn reactie bij zijn wissel was overbodig”, klinkt het bij de fans van de Tricolores. Maar toch relativeren de fans het voorval. “Er stond voor iedereen veel druk op de ketel. Misschien presteerde Jaja daardoor een beetje minder.”

“In de play-offs kan hij zich herpakken en tonen wie de échte Jaja Coelho is. Aan zijn kwaliteiten twijfelt niemand. Alleen moet het ook in het hoofd van Jaja goed zitten alvorens hij echt goed gaat presteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties