Thorgan voor het eerst sinds september 2014 er weer bij: "Mooie beloning"

Hermès Van Damme vanuit le stade Marien
| 1 reacties
Thorgan voor het eerst sinds september 2014 er weer bij: "Mooie beloning"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard was vandaag de speciale gast tijdens de Brusselse derby tussen Union en WS Bruxelles. De aanvallende middenvelder van Borussia Mönchengladbach is een goeie vriend van Fréderic Duplus, kapitein van WS. Hij gaf ons zijn eerste indrukken na zijn selectie voor de Duivels.

Na de match was Hazard terug te vinden in het gezelschap van John Bico en Duplus, zijn twee vrienden. "Ik ben enorm blij om er terug bij te zijn", vertelde hij over zijn selectie. "We zullen zien hoe het gaat tijdens de week. Ik ga hard werken en we zullen zien of ik mag spelen tegen Portugal. Het is een mooie beloning, want het was lang geleden dat ik erbij was."

Zijn laatste selectie dateert al van de vriendschappelijke match tegen Australië op 4 september 2014. "Ik heb goed gewerkt de laatste weken, ik ben in vorm en ik speel goed. De coach moet dat gezien hebben en er zijn enkele geblesseerden waardoor ik erbij ben", beseft hij.

Met de coach versta ik me heel goed

Bij Mönchengladbach is hij tegenwoordig ook basisspeler, dat helpt. "Op dit moment gaat het goed. Het gaat beter dan in het begin. Ik speel redelijk veel. De ploeg doet het ook goed, ondanks dat we onze laatste match verloren. Met de coach heb ik ook een goeie verstandhouding."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties