‘Premier League-club wil Hasi aanstellen als nieuwe coach’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
‘Premier League-club wil Hasi aanstellen als nieuwe coach’
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag zat Besnik Hasi nog in de tribunes tijdens de kraker Manchester City-Manchester United, een dag later wordt hij al in verband gebracht met een overstap naar een andere club uit de Premier League.

Volgens The Daily Mail zou Aston Villa zijn pijlen richten op de trainer van RSC Anderlecht. De rode lantaarn uit de Premier League is al quasi zeker van degradatie naar de Engelse tweede klasse en zou huidig trainer Rémi Garde binnenkort willen inruilen voor een nieuwe coach.

En daar stapt Hasi dus in het verhaal. De coach van paars-wit is volgens The Daily Mail een van de verrassende namen die het bestuur van The Villains overwegen om het trainerschap toe te vertrouwen. Al is het niet duidelijk of Hasi staat te springen voor een avontuur in de Championship. Eerder deed hij een gerucht omtrent Galatasaray al af als zijnde onzin.

Pearson grote favoriet

Toch ligt één iemand in polepositie om de nieuwe trainer van Aston Villa te worden: Nigel Pearson. De voormalige trainer van Leicester City lijkt de grootste kanshebber om Garde binnenkort op te volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties