Erg bizar, maar het kan: ‘Real Madrid wil Morata terughalen om hem onmiddellijk met flinke winst door te verkopen’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Erg bizar, maar het kan: ‘Real Madrid wil Morata terughalen om hem onmiddellijk met flinke winst door te verkopen’
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije maanden werd Alvaro Morata meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar zijn ex-club Real Madrid. Niet dat de Spaanse topclub de spits écht nodig heeft… Neen, Real heeft andere plannen met Morata.

  • Voor 20 miljoen euro van Real naar Juventus
  • Voor 30 miljoen euro van Juventus naar Real?
  • Voor 50 miljoen euro van Real naar Arsenal?

Volgens AS is Real Madrid allesbehalve van plan om Morata op te nemen in zijn eigen A-kern. De Koninklijke zou de terugkoopclausule van de spits willen activeren om hem daarna onmiddellijk door te verkopen aan één van de geïnteresseerde clubs. Mét de nodige winst natuurlijk.

Real verkocht Morata twee seizoenen terug voor 20 miljoen euro aan Juventus, maar het liet in die deal wel een terugkoopoptie van 30 miljoen opnemen. Nu Arsenal serieuze interesse toont in de aanvaller, ziet Real Madrid zijn kans schoon om op een ontzettend makkelijke manier winst te maken.

50 miljoen

Arsenal zou bereid zijn om 50 miljoen op tafel te leggen voor Morata. Als Real in zijn opzet slaagt – en daar ziet het naar uit – kan het straks zomaar 20 miljoen winst maken op een speler die de voorbije twee seizoenen het mooie weer maakte… bij Juventus. Sterk staaltje business.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties