Ondanks de aanslagen maakt gehuurde Anderlecht-speler zich sterk: "Hoop hier te kunnen blijven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Ondanks de aanslagen maakt gehuurde Anderlecht-speler zich sterk: "Hoop hier te kunnen blijven"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Matias Suarez en Andy Najar zijn serieus onder de indruk van de aanslagen in ons land en denken er zelfs aan om RSC Anderlecht na het seizoen te verlaten omdat ze zich niet meer veilig voelen. Alexander Büttner daarentegen, wil dan wel weer bij paars-wit blijven.

Büttner ondervond dinsdag serieuze hinder na de aanslagen. De Nederlander woont vlakbij waar de aanslagen plaatsvonden. “Ik woon op twee kilometer van waar het gebeurd is”, klinkt het in de Nederlandse media. “Ik raakte na de training niet meer thuis en ben dan maar naar Doetinchem gereden.”

“Ik kon mijn vrienden via WhatsApp en sms geruststellen, maar de schrik zat er goed in. Gelukkig was mijn vriendin tijdens de aanslagen in Nederland. Maar we zullen terug moeten naar onze woning. Hopelijk keert de rust snel weer” zegt de linksback nog.

Langer bij Anderlecht?

Ondanks de verschrikkelijke gebeurtenissen, is Büttner niet van plan om Anderlecht te verlaten. Paars-wit huurt de Nederlander van Dinamo Moskou, maar een definitieve overname zou flink wat geld kosten. Anderlecht leek aanvankelijk niet van plan om Büttner definitief aan te trekken, maar…

“Hoe gek dat op dit moment misschien ook klinkt: ik heb het op dit moment ontzettend naar mijn zin bij Anderlecht. Het is een prachtige club en ik hoop dat we na dit seizoen met elkaar kunnen doorgaan", besluit Büttner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties