Bostock maakt ook indruk bij zijn nationale ploeg... met zijn zangtalent

Maarten Pottie
| 3 reacties
Bostock maakt ook indruk bij zijn nationale ploeg... met zijn zangtalent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Bostock maakte dit seizoen indruk op onze velden bij Oud-Heverlee Leuven. Hij is nu voor de eerste keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Trinidad & Tobago en maakte ook daar indruk, hij deed dat wel met een micro in de plaats van met een voetbal.

Want net als bij onze Rode Duivels, is het ook bij de Soca Warriors een gewoonte om voor de hele groep een nummer te brengen als ontgroeningsritueel. Bostock koos voor het nummer 'Lean on me' van de Amerikaanse zanger Bill Withers.

Bekijk hieronder hoe Bostock het nummer brengt, vanaf minuut 2, onder luid enthousiasme van zijn ploegmaats. Het soulnummer krijgt zowaar een Caraïbische sfeer.

Bostock mag voorlopig nog niet aantreden voor Trinidad & Tobago in de kwalificatieduels voor het WK 2018. Omdat hij als jeugdinternational voor de Engelse nationale jeugdelftallen speelde, had hij immers een speciaal verzoek tot vrijgave moeten indienen bij de FIFA. Daar waren ze bij de voetbalbond van Trinidad & Tobago niet van op de hoogte.

It's now customary that every new player that enters the National Senior Men's Team has to mark his arrival with a performance of his song of choice... have a look at what English-Born John Bostock did at the Radisson Hotel after the team dinner on Sunday night..#TheBoycansing!

Posted by Trinidad & Tobago Football Association on Monday, March 28, 2016
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties