Malinwa schept duidelijkheid in stadiondossier Achter de Kazerne

Redactie
| 4 reacties
Malinwa schept duidelijkheid in stadiondossier Achter de Kazerne
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen is volop bezig met de verbouwingswerken Achter de Kazerne. En ondanks verschillende berichten vandaag wordt er niet gestopt met bouwen. Dat laat de club weten.

"De afwerking van de andere twee tribunes gaat ons veel tijd en energie kosten. We nemen een sabbatjaar", klonk het vandaag in HLN. En dus leek het erop dat de bouwwerken van KV Mechelen even on hold werden gezet.

Maar dat is allerminst waar, laat de club weten via haar webstek. "We zijn volop bezig met fase 2 die deze zomer moet opgeleverd worden. Aan fase 3 – het aanbouwen van bureaus voor onze eigen administratie – starten we nog niet meteen volgend seizoen", geeft Faes toe.

We werken fase per fase af -

Marc Faes

"Want na het plaatsen van de nieuwe tribune fase 2 moet deze verder aangekleed worden, moeten de asfalt en toegangswegen nog aangelegd worden enzovoort."

Dat wil echter niet zeggen dat KV Mechelen stopt met bouwen. “Integendeel, we werken eerst fase per fase af. Bovendien zal een aangepaste tribune voor mindervaliden gebouwd worden voor we aan de fase met administratieve lokalen starten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties