Coach van Waasland-Beveren, topkandidaat bij STVV: Stijn Vreven schept duidelijkheid over zijn toekomst

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
Coach van Waasland-Beveren, topkandidaat bij STVV: Stijn Vreven schept duidelijkheid over zijn toekomst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV gaat volgend seizoen niet langer door met Chris O'Loughlin. En dat zet de deur op Stayen nog wat meer open voor de komst van Stijn Vreven. Want ook bij Waasland-Beveren schiet het weinig op...

De Kanaries maakten gisteren bekend dat Chris O'Loughlin na play-off 2 coach af is bij STVV. Jacky Mathijssen en Marc Grosjean staan op de shortlist met opvolgers, maar Stijn Vreven is nog steeds dé absolute topkandidaat.

Temeer omdat de gesprekken tussen Waasland-Beveren en Vreven niet over een leien dakje lopen. De Leeuwen en hun coach zaten al rond de tafel, maar dat liep op een sisser af.

"Mijn voorkeur ligt op een verlengd verblijf bij Waasland-Beveren", laat Vreven er geen twijfel over bestaan. "Er zal nog een gesprek komen, maar ik had eerlijk gezegd meer verwacht van onze vorige babbel. We kunnen natuurlijk niet blijven spreken, hé."

Vreven wil vooral een competitieve ploeg krijgen. De coach vond dat zijn kern - die voor de jaarwisseling boven zichzelf kon uitstijgen - veel te krap is voor voetbal op het hoogste niveau.

Ik ben heel ambitieus en Waasland-Beveren moet kunnen volgen

Stijn Vreven

"Ik ben heel ambitieus", besluit de coach. "En de club moet willen volgen. Maar laat één ding duidelijk zijn. Ik heb nog niet met een andere club (STVV, nvdr.) gepraat. Ik wil er sowieso eerst uitgeraken met Waasland-Beveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties