Klopp maakt op geniale wijze zijn terugkeer bij Dortmund: "Of ik blij ben? Natuurlijk, het is hier beter dan in Noord-Korea"

Redactie
| 0 reacties
Klopp maakt op geniale wijze zijn terugkeer bij Dortmund: "Of ik blij ben? Natuurlijk, het is hier beter dan in Noord-Korea"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jürgen Klopp is terug in Dortmund. Borussia Dortmund en Liverpool treffen elkaar vanavond in de Europa League, maar dat is bijzaak. Eén ding is van tel: de coach is terug thuis.

Jürgen Klopp is een boegbeeld in Dortmund. De oefenmeester loodste Gelb und Schwarz naar talloze prijzen en mag zich vanavond aan een schitterende ontvangst verwachten.

"Maar zelf verwacht ik niets", vertelt de coach van the Reds op geheel eigen wijze in Het Laatste Nieuws. "Niemand hoeft te juichen als ik het stadion binnenkom. Ik ben hier negen maanden geleden vertrokken en kom nu terug. Dat is het, hé."

Maar één ding weet ik wel zeker: ik zal een keertje niet juichen als Dortmund een doelpunt maakt

Jürgen Klopp

"Soms moet je eens tegen je vrienden voetballen", vertelt Klopp. En dan komt dé oneliner. "Natuurlijk vind ik het hier geweldig. Het is het beter dan in Noord-Korea, hé."

Maar wat zal de uitbundige coach dan als Liverpool tot scoren komt? "Ik denk nooit na over hoe ik juich", besluit Klopp. "Maar één ding weet ik wel zeker: ik zal een keertje niet juichen als Dortmund een doelpunt maakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties