VIDEO: 'Wasyl' krijgt onthaal dat al lang niet meer te zien was in het Astridpark

Johan Walckiers Diederik Geypen
Johan Walckiers en Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 4 reacties
VIDEO: 'Wasyl' krijgt onthaal dat al lang niet meer te zien was in het Astridpark
Foto: © photonews

Marcin Wasilewski is vandaag aanwezig in het Astridpark. De publiekslieveling van het paars-witte publiek werd met Leicester City landskampioen van Engeland en dat liet zijn ex-club niet onopgemerkt voorbijgaan.

Voor Wasilewski wordt er in minuut 27 nog steeds elke thuismatch gescandeerd en geapplaudisseerd. Anderlecht liet hem de aftrap geven tegen Oostende. De Poolse rechtsachter is een cultfiguur geworden in Anderlecht. Van Anderlecht een slimme 'move' om hem net voor de match tegen Oostende te laten opdraven, want het publiek was zo meteen gelanceerd.

'Wasyl' speelde van 2007 tot 2013 voor Anderlecht en stond naast bikkelharde verdediger ook bekend om zijn belangrijke doelpunten die hij scoorde voor de club. Hij was niet de beste voetballer, maar wel eentje die er elke match 100 procent voor ging. En dat maakt hem zo populair bij het publiek.

Het moet gezegd: het onthaal dat Wasilewski kreeg hebben we al lang niet meer in het Astridpark gezien. Hij kreeg een minutenlange staande ovatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties