Defour één stap dichter bij een vertrek uit Brussel: Italiaanse subtopper meldt zich

Redactie
| 41 reacties
Defour één stap dichter bij een vertrek uit Brussel: Italiaanse subtopper meldt zich
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour is out tot het einde van het seizoen met een hamstringblessure, zo heeft de club laten weten. Mogelijk zien we hem volgend seizoen ook niet meer spelen in een shirt van Anderlecht. Een Italiaanse subtopper is zich namelijk komen melden voor de middenvelder.

Anderlecht haalde Steven Defour twee jaar geleden voor een recordsom van 6,5 miljoen euro van FC Porto. Een bedrag dat paars-wit wou betalen omdat het in Defour een kampioenenmaker zag. Toch leverde zijn transfer vooralsnog geen titels op. De club liet gisteren weten dat de 28-jarige middenvelder de rest van het seizoen zal missen vanwege een blessure aan de hamstring.

Lazio Roma

Lucas Biglia staat op vertrekken bij de Romeinse club. Zijn naam werd al meermaals genoemd in Engeland, ook al gaf hij zelf aan in Italië te willen blijven. Voor de voormalige Anderlecht-speler, die ondertussen ook een vaste waarde is bij Argentinië, wil Lazio minstens 20 miljoen euro vangen. De Italiaanse subtopper ziet in Defour een vervanger voor Biglia.

De Romeinse ploeg greep dit jaar als 8ste naast Europees voetbal en met felle protestacties verweten hun fans de ploeg een gebrek aan inzet. Vorig seizoen was Lazio nog bekerfinalist en derde in de Serie A. Defour zou de club in ieder geval meer grinta moeten bezorgen.

Zou dit een goeie zet zijn voor Steven Defour? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties