Vanhaezebrouck over Matz Sels: "Ontgoocheld door niet-selectie, maar dan mag je ook nog eens niet op verlof"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Vanhaezebrouck over Matz Sels: "Ontgoocheld door niet-selectie, maar dan mag je ook nog eens niet op verlof"

Zoals verwacht nam Marc Wilmots donderdagmiddag Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Jean-François Gillet op in zijn selectie voor EURO 2016. Geen Matz Sels, die wel op de reservelijst staat.

Op zo'n reservelijst staan, is natuurlijk geen geschenk. Sels moet zich na afloop van het seizoen met AA Gent klaarhouden, voor mocht er iets gebeuren met Courtois, Mignolet of Gillet. "Je bent ontgoocheld omdat je niet geselecteerd bent, maar dan mag je ook nog niet op verlof vertrekken", aldus Vanhaezebrouck op zijn wekelijkse persbabbel.

Een individueel programma kregen ze bij Gent evenwel nog niet binnen. "Ik weet niet wat de bedoeling is. Ik weet het echt niet. Matz moet gewoon beschikbaar zijn. Maar we hebben nog geen handleiding binnengekregen."

Kums & Depoitre

Naast Sels, geen Kums en Depoitre in de selectie of op de reservelijst van Wilmots. "Rust is altijd welkom, maar voor die jongens had het fantastisch geweest mochten ze erbij geweest zijn", aldus Vanhaezebrouck. Bekijk de video van het persmoment hieronder:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties